Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC) Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)
Код: 29371
Артикул: 928980

Туристичний рюкзак Ferrino Triolet 32+5 Black (75581LCC)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Рюкзак Ferrino Triolet 32+5 75581LCC - повністю оновлений рюкзак, став ще легший, компактніший, функциональней і зручніше, зберігши колишній об'єм. Завдяки застосованим конструктивним рішенням і якості матеріалів рюкзак оптимально підходить для професійного заняття пішим і лижним альпінізмом у будь-який сезон року.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Повністю оновлений рюкзак Ferrino Triolet 32+5 став ще легший, компактніший, функциональней і зручніше, зберігши колишній Об'єм. Завдяки застосованим конструктивним рішенням і якості матеріалів, серія спеціалізованих рюкзаків Ferrino Triolet оптимально підходить для професійного заняття пішим і лижним альпінізмом у будь-який сезон года.

Відмітною особливістю цієї лінійки рюкзаків є подовжений формат для внутрішнього розміщення довгомірного спорядження, а також наявність вертикального фронтального входу за допомогою якого рюкзак розстібається максимально широко і стає зручним для упаковки і швидкого пошуку необхідних речей. При необхідності розмістити більше за віщу, можна використати великий витяжний клапан регульований зовнішніми стягуваннями. При необхідності майже удвічі зменшити вагу рюкзака, можна відмовитися від знімного на стегнах пояса, верхнього клапана і каркаса.

Внутрішній простір Ferrino Triolet 32+5 має відділення для питної системи, а в іншому організовано для розміщення альпіністського снаряжения. Сучасна комбінована підвісна система забезпечує зручну посадку рюкзака і вентиляцію спини. Дві кишені в клапані з карабіном для ключів, дві бічні кишені і дві кишені на поясі надають досить місця для розміщення віщої першої необхідності. Для фіксації габаритного спорядження передбачена верхня і бічні стягування, а також додаткові стропи. Для кріплення льодорубів і трекінгових палиць є окремі фіксатори на фасаді рюкзака. Додаткові петлі на рюкзаку допоможуть пристебнути за допомогою карабінів будь-яке спорядження в зручному місці. Низ фронтальної блискавки посилений міцним матеріалом Hypalon®.

ENSA (École nationale du ski et de l’alpinisme). Компанія Ferrino є офіційним постачальником Національної Школи Лижних Видів Спорту і Альпінізму, розміщеною в Шамони (Франція). Ця організація займається підтримкою і розвитком гірських видів спорту, а також підготовкою гірських гідів, лижних інструкторів і гірських рятувальників. Рюкзак Ferrino Triolet 32+5 є товаром, що офіційно поставляється для ENSA.

Особливості:

  • Підвісна система: Hollow Back System + Air Convector Tech Back
  • Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з Т-подібної металевої пластини анатомічної форми і поліетиленової панелі, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
  • Спина: завдяки системам Hollow Back System і Air Convector Tech Back є м'якою, але при цьому пружною і добре вентильованою. Гофрована, перфорована підкладка з EVA -піни і сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря по мікровентиляційних каналам. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті дихаючою сітчастою тканиною.
  • Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті дихаючою сітчастою тканиною, мають систему петель для фіксації патрубка гидратационной системи або підсумку.
  • На стегнах пояс: знімний, регульований по натягненню, з двома об'ємними кишенями на блискавці
  • Нагрудне стягування: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою і вбудованим свистком

Характеристики:

  • Об'єм рюкзака 37 л
  • Сумісність з питною системою
  • Наявність поясного ременя
  • Регулювання плечових лямок по вертикалі
  • Розміри: 70 х 30 х 22 см
  • Призначення: Для пішого і гірського туризму
  • Вага: 1,45 кг
  • Колір: Black
  • Матеріал: Diamond Dobby 300D

Hollow Back System - підвісна система, основна перевага якої полягає в забезпеченні високого рівня вентиляції спинки, шлей і на стегнах пояса, завдяки наявності наскрізних вентиляційних отворів в м'якій гофрованій підкладці з EVA -піни, а також завдяки використанню зовнішньої оболонки з міцної повітропроникної сітки.

Air Convector Tech Back - відмінно вентильована, ергономічна спинка рюкзака з сітчастої тканини. Пінополіуретанова основа у вигляді подушок має подвоєну жорсткість, і, при цьому, забезпечує високу повітропроникність. Вентиляційні канали і великі осередки сітки легко пропускають свіже повітря до спини і відводять зайву влагу. Каркас знімний, завдяки чому полегшений рюкзак можна упаковувати, як безкаркасний з внутрішнім розташуванням каремата. Спинка доповнюється знімним на стегнах поясом для розподілу навантаження і забезпечення стабільності при ходьбі.

Removable Belt - ця система має на увазі наявність на стегнах ременя, який протягується в спеціальний отвір в спинці рюкзака і надійно кріпиться на текстильній застібці Velcro (липучка). Залежно від конкретного використання рюкзака, на стегнах ремінь може бути легко від'єднаний або приєднаний до рюкзака, міняючи вагу, а також і функціонал рюкзака від міського до походному. У цій моделі після від'єднання широкого пояса бічної підтримки залишається ремінь, який може бути захований або використаний у вигляді на стегнах пояса.
Front Access (Vertical) - фронтальний вхід у вигляді вертикальної блискавки в центральній частині рюкзака відкриває доступ до вмісту основного відділення рюкзака. У випадках, коли необхідно максимально швидко знайти яку-небудь річ в основному відділенні рюкзака - вертикальний фронтальний вхід просто не замінимий. Також вертикальний фронтальний вхід цілком зручний для упаковки рюкзака. У цій моделі блискавка двостороння, що дозволяє легко відкривати рюкзак як згори, так і знизу.
Side Holders - двоточкова бічна система фіксації лиж. Фіксатор складається з нижніх і верхніх регульованих бічних компресійних стягувань, що дозволяють регулювати довжину стропи. Верхні стягування оснащені фастексами. При необхідності, лижі можуть бути додатково зафіксовані додатковими стропами, що поставляються в комплекте. Ця система кріплення, по суті, поєднана з бічними компресійними стягуваннями і дозволяє пристібати не лише лижі, але та іншу необхідну екіпіровку.
Side Compression - бокові компресійні стягування рюкзака можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака такого спорядження, як туристичний килимок, трекінгові палиці, лижі, що дуже важливо, коли внутрішньо простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака. Цей рюкзак оснащений чотирма стягуваннями, дві з яких мають фастекси, що дозволяють регулювати довжину стропи.
Rope holders - кріплення для мотузка - це п'ять ременів, три з яких з фастексами, призначені в першу чергу для фіксації мотузка на рюкзаку. Центральне стягування розміщене згори під клапаном рюкзака, і по парі ременів розміщено з боків рюкзака. Навіть якщо мотузок не використовується в поході, стягування можуть бути використані в якості компресійних ременів або для кріплення екіпіровки невеликого діаметру, такий, як килимок або трекінгові палиці. У цьому рюкзаку кріплення для мотузка поєднані з кріпленнями для лиж і бічними стягуваннями.
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з двома довгими стропами, що закінчуються трищілинними пластиковими лямками Duraflex®. Стропи використовуються для кріплення такого спорядження, як сноуборд, гірські або бігові лижі, снігоступи. Стропи можуть бути зафіксовані на спеціально призначених петлях або лямках рюкзака, а також на будь-яких інших лямках рюкзаків відповідної ширини.
Ice - axe holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, є комбінацією нижніх регульованих петель з лямками і верхніх еластичних стягувань із стоперами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності утримувачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубу, поєднаних з кріпленнями для трекінгових палиць.
Trekking poles holders (2) - утримувачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду треккингового рюкзака і, є комбінацією нижніх регульованих петель з лямками і верхніх еластичних стягувань із стоперами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари знімних кріплень для трекінгових палиць, поєднаних з кріпленнями для льодорубів.
Collapsible Loops - багатофункціональна фурнітура у вигляді регульованих нижніх і верхніх петель, які можуть бути заховані всередину спеціальних отворів на фасаді рюкзака у випадку якщо не використовується. Таким чином, ці петлі точно не чіплятимуться за гілки дерев в поході.
Inside Holders - так звані внутрішні утримувачі являють собою дві вузькі стропи на текстильній застібці velcro, розміщені з боків спинки рюкзака зсередини. Ці утримувачі використовуються для надійної фіксації всередині такого спорядження, як складні трекінгові палиці, лавинний зонд, лавинна лопата, сокиру та ін. Особливо зручно використати внутрішні утримувачі, коли особливості місцевості або складність походу не дозволяють розмістити навісне устаткування зовні рюкзака.
Gear Loops - Спеціальні петлі на рюкзаку, призначені для навішування додаткового устаткування. Петлі виконані з міцних нейлонових строп, наежно ушитих у фасад рюкзака з метою забезпечення більшої надійності, а головне зручності навішування і швидкого знімання такого устаткування, як фляги, чашки, альпіністські відтяжки, альпіністські карабіни та ін.
Compatible H2O Bag - даний рюкзак сумісний і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю один, два або три літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення і петлю для кріплення питної системи, а також усі необхідні отвори і затиски для фіксації питного патрубка.
Chest Strap Whistle - замість звичайного фастекса на грудному стягуванні рюкзака розміщений фастекс зі вбудованим свистком. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали для визначення місцезнаходження, а також подавати звукові сигнали S.O.S. У екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу, щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукою.
SOS instructions - всередині рюкзака розміщена нашивка або таблиця з інструкцією про правила візуального або звукового подання міжнародних сигналів лиха, а також об подання сигналу про те, що допомогу не потрібно. Інструкцією передбачені правила подання сигналу літакам, службам рятувальників, а також телефони служб порятунку в Європі і США.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук