Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050) Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)
Код: 26907
Артикул: 928050

Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black (928050)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 - наднадійний рюкзак з преміальної лінійки Ferrino HighLab, призначений для активних занять альпінізмом і скелелазінням. Модель поєднує простоту і функціональність дизайну, залишаючись надійним рюкзаком для технічно складних спортивно-туристичних активностей.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Туристичний рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black

Ferrino XMT 40+5 Black наднадійний рюкзак з преміальної лінійки Ferrino HighLab, призначений для активних занять альпінізмом і скелелазінням.

Усі рюкзаки Ferrino XMT сконструйовані з упором на максимальну надійність і довговічність, що підтверджується використанням таких матеріалів, як Cordura, застосуванням водозахищених блискавок YKK і алюмінієвої фурнітури Duraflex. Не дивлячись на те, що рюкзак і сам по собі не важкий, його конструкція дозволяє від'єднати на стегнах пояс, верхній клапан, прибрати каркас і тим самим полегшити рюкзак практично удвічі, доводячи його вагу менш ніж до кілограма.

Невеликий об'єм рюкзака не завадив його функціональності. Конструкція дозволяє зафіксувати і переносити таке об'ємне спорядження, як лижі, снігоступи, снігову лопату, пару льодорубів і мотузок разом, при цьому залишиться досить місця для інших речей. Горловина рюкзака не має стягування, вона згортається за типом гермомешков і фіксується фастексами, що виключає намокання речей всередині під час дощу, навіть якщо верхній клапан відстебнутий і рюкзак використовується в полегшеному виде. Конструкція зі знімним поясом обумовлена використанням рюкзака разом із страхувальною системою.

Фасад рюкзака має елементів, що мінімум виступають, які могли б за щось чіплятися і заважати пересуванню при проходженні складних маршрутів. З цією метою фасадні петлі і стягування ховаються в спеціальні отвори, а зовнішні кишені використовуються тільки закриті і розміщуються у верхньому клапані і на поясному ремені. Окрім зовнішніх кишень рюкзак має дві спеціалізовані внутрішні кишені для питної системи, для снігової лопати, і одна загальна кишеня з внутрішньої сторони клапана. Центральна застібка з алюмінієвим крюком дуже практична з точки зору швидкого розстібання рюкзака.

Ferrino XMT 40+5 Black поєднує простоту і функціональність дизайну, залишаючись надійним рюкзаком для технічно складних спортивно-туристичних активностей.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Головна відмінність продукції лінійки HighLab полягає в тому, що кожна модель тестується на відповідність необхідним характеристикам в реальних умовах. Спеціально для цього в 1994 році компанія створила лабораторію в гірському масиві Монте-Роза (Альпи) на висоті 3585 метрів, де цілорічно, в найскладніших і несприятливіших для людини умовах, проводяться випробування прототипів, дослідних зразків і кінцевої продукції Ferrino HighLab. Паралельно тести продукції проводяться в різних куточках землі із складними кліматичними умовами. Це гірські хребти Гімалаїв і Каракоруму, Аргентинські Анди, Французькі Альпи, мексиканські печери Найка та ін. Не дивлячись на те, що продукція випробовується командою професійних альпіністів і дослідників, кожен охочий може відвідати лабораторію і взяти участь в тестах усіх новинок. HighLab - продукція для професіоналів, що створена з передових матеріалів, відповідає найвищим стандартам якості, і що гарантує максимальну функціональність, зручність і надійність. Гарантія на усі вироби HighLab - 3 роки.

Система підвісу і спинки :

Підвісна система: Hollow Back System
Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з T -образного металевого каркаса і вертикальної пластикової панелі анатомічної форми, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але при цьому пружною і добре вентильованою. Гофрована підкладка з EVA -піни і сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря по вертикальному вентиляційному каналу. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті дихаючою сітчастою тканиною.
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою підкладкою з EVA -піни, обшиті дихаючою сітчастою тканиною, мають петлі для фіксації патрубка гидратационной системи і петлі для кріплення аксесуарів Daisy Chain.
На стегнах пояс: частково знімний, регульований по натягненню, з кишенею на водозахищеній блискавці
Нагрудне стягування: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою і вбудованим свистком

Особливості конструкції :

Hollow Back System - підвісна система, основна перевага якої полягає в забезпеченні високого рівня вентиляції спинки, шлей і на стегнах пояса, завдяки наявності наскрізних вентиляційних отворів в м'якій гофрованій підкладці з EVA -піни, а також завдяки використанню зовнішньої оболонки з міцної максимально повітропроникної сітки.

Removable Top Lid - знімний верхній клапан рюкзака дозволяє легко трансформувати туристичний рюкзак в міський. Основне відділення рюкзака, розміщене під клапаном, закривається за допомогою горловини, що згортається, фіксується на фастексах. Знімний клапан оснащений трьома кишенями на блискавці з гідробар'єром, і створює додатковий захист утримуваного рюкзака від намокання. В той же час, відстебнутий клапан дозволяє значно полегшити рюкзак.

Removable Belt - ця система має на увазі наявність на стегнах ременя, який протягується в спеціальний отвір в спинці рюкзака і надійно кріпиться на текстильній застібці Velcro (липучка). Для зручності роботи із страхувальною системою і зменшення ваги, м'які підтримувальні крила на стегнах пояса можу бути відстебнуті, залишиться тільки широка стропу з фастексом, яка як і раніше забезпечуватиме надійне кріплення рюкзака в русі.
Side Compression - бічні компресійні стягування рюкзака можуть використовуватися для кріплення на фасаді рюкзака такого спорядження, як трекінгові палиці, лижі, лавинна лопата та ін., що дуже важливо, коли внутрішньо простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака. Цей рюкзак оснащений двома парами стягувань з алюмінієвими лямками, що дозволяє закріплювати об'ємніше спорядження.
Front compression - фронтальне компресійне стягування, що дозволяє щільно закрити рюкзак за допомогою верхнього клапана, а при необхідності і зменшити зовнішній розмір незаповненого рюкзака. Стягування оснащене міцним алюмінієвим фіксувальним крюком і регулюється по довжині. Під цим стягуванням можна тимчасово закріпити частину одягу, що не вміщується в рюкзак.
Rope holders - кріплення для мотузка - це п'ять ременів з фіксувальною фурнітурою, призначені в першу чергу для фіксації мотузка на рюкзаку. Центральне стягування розміщене згори під клапаном рюкзака, і по парі ременів розміщено з боків рюкзака. Навіть якщо мотузок не використовується в поході, стягування можуть бути використані в якості компресійних ременів або для кріплення екіпіровки невеликого діаметру. У цьому рюкзаку кріплення для мотузка поєднані з кріпленнями для лиж, бічними стягуваннями і фронтальним стягуванням.
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з парою додаткових строп, що закінчується трищілинними лямками Duraflex®. Стропи можуть протягуватися в спеціальні пази фурнітури бічних стягувань, і використовуються для кріплення такого спорядження, як гірські або бігові лижі, снігоступи та ін. Стропи також можуть бути використані в комбінації з бічними стягуваннями і верхнім стягуванням рюкзака.
Side Holders - двоточкова бічна система фіксації лиж. Фіксатор складається з двох пар бічних компресійних стягувань з алюмінієвою фурнітурою. При необхідності, лижі можуть бути зафіксовані ще і додатковими стропами, що поставляються в комплекте. Ця система кріплення поєднана з бічними компресійними стягуваннями і дозволяє пристібати не лише лижі, але та іншу необхідну екіпіровку.
Ice - axe holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака. У цій моделі передбачені спеціальні металеві фіксатори, які дозволяють надійніше зафіксувати льодоруби сучасної конструкції і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубу.
Collapsible Loops - багатофункціональна фурнітура у вигляді регульованих верхніх еластичних стягувань і нерегульованих верхніх петель, які можуть бути заховані всередину спеціальних отворів на фасаді рюкзака у випадку якщо не використовується. Таким чином, ці петлі точно не чіплятимуться за гілки дерев в поході.
Gear Loops - спеціальні великі петлі, розташовані під клапаном рюкзака і на поясному ремені, призначені для навішування додаткового устаткування. Петлі виконані з міцних нейлонових строп, складених удвічі і прошитих з метою забезпечення більшої надійності, а головне зручності навішування і швидкого знімання такого устаткування, як альпіністські відтяжки, альпіністські карабіни та ін.
Inside Holders - так звані внутрішні утримувачі являють собою органайзер з двома текстильними петлями і трьома текстильними утримувачами, розміщений всередині рюкзака. Ці утримувачі використовуються для фіксації всередині такого спорядження, як складні трекінгові палиці, лавинний щуп, лавинна лопата, сокира, карабіни та іншого спорядження. Особливо зручно використати внутрішні утримувачі, коли особливості місцевості або складність походу не дозволяють розмістити навісне устаткування зовні рюкзака.
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний, і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю два літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення і петлю для кріплення питної системи, а також усі необхідні отвори і затиски для фіксації питного патрубка.
Chest Strap Whistle - замість звичайного фастекса на грудному стягуванні рюкзака розміщений фастекс зі вбудованим свистком. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали для визначення місцезнаходження, а також подавати звукові S.O.S. У екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу, щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукою
SOS instructions - всередині рюкзака розміщена нашивка або таблиця з інструкцією про правила візуального або звукового подання міжнародних сигналів лиха, а також об подання сигналу про те, що допомогу не потрібно. Інструкцією передбачені правила подання сигналу літакам, службам рятувальників, а також телефони служб порятунку в Європі і США.
Helmet Holder Compatible - цей рюкзак обладнаний спеціальною системою з чотирьох петель, адаптованих для фіксації альпіністської каски або велосипедного шолома. Чотирьохточкове кріплення шолома не входить в комплект цього рюкзака, проте може бути придбано окремо. В той же час шлемо або каска можуть бути закріплені на фасаді власними фіксувальними шлеями.

Матеріали:

Cordura® 305D 488T HP - надміцна тканина з поліестеру із структурою з нарізаних і скручених волокон покритих поліуретаном, з завтовшки нитки 305D і щільністю 488T. Cordura HP в чотири рази міцніше за поліестер і менше схильна до стирання, чим звичайний поліестер. Тканина стійка до УФ-излучению і, завдяки PU покриттю волокон, має хороший рівень водозахисту при невеликій вазі із-за помірної товщини нитки. На даний момент торгова марка Cordura® зареєстрована компанією Invista.

YKK zipper - японська компанія - світовий лідер у виробництві застібок-блискавок. Виробничі потужності компанії розміщені на сотні заводів у більш ніж 70 країнах світу. Більше половини усіх фірмових блискавок у світі робляться під брендом YKK. Сьогодні, як і 80 років тому, абревіатура YKK є синонімом бездоганної якості і тривалого терміну служби. Цей рюкзак оснащений блискавками з гідробар'єром YKK.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової і алюмінієвої фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Алюмінієва фурнітура робиться з найміцніших сплавів. Цей рюкзак частково оснащений пластиковою і алюмінієвою фурнітурою Duraflex.

Характеристики Рюкзак Ferrino XMT 40+5 Black:

Об'єм, л: 40 (35+5)
Вес, кг: 1.65 (0.95 кг без знімного каркаса, верхнього клапана і на стегнах пояса)
Розміри, см: 70х25х28
Матеріал: Cordura® 305D 488T HP - один з найміцніших і стійкіших до зносу матеріалів, при цьому досить легкий і УФ-стійкий матеріал
Колір: Black (чорний)
Призначення: альпінізм, скелелазіння, ски-альпинизм, скитур, легкохідний туризм.

Комплектація:

Рюкзак
Стропу з трищілинною лямкою (160 см) - 2 шт

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук