Туристичний рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 жіночий Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24) Туристичний рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 жіночий Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24)
Туристичний рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 жіночий Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24) Туристичний рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 жіночий Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24)
Код: 32249
Артикул: LA FTE-73-RA-24

Туристичний рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 жіночий Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24)

Бренд: Lowe Alpine
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Рюкзак жіночий Lowe Alpine AirZone Trail ND 24. Вага: 1.05 кг Розмір: 60 x 25 x 26 см Об'єм: 24 л. Система спинки: Fixed AirZone (41cm). Матеріал: Нейлон. Дихаюча спинка AirZone. Брендова фурнітура. Кишеня на блискавці на поясі- сумісна з питною системою. Кліпса для ключів. Кишеня на блискавці під клапаном. Стрейчева кишеня на плечовій лямці. Накидка від дощу. Сітчаті бічні кишені. Петлі для трекінгових палиць.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Рюкзак жіночий туристичний Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24)

Рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 - жіночий комфортний туристичний рюкзак із зручною, дихаючою системою спинки, який прекрасно підійде для пішого і гірського туризму.

За плечима брендаLowe Alpine піввікова історія виробництва рюкзаків та інновацій, включаючи першу внутрішню раму для туристичного рюкзака. Але головне, за що рюкзаки LA люблять і цінують по всьому світу, — це надійність, підтверджена тисячами позитивних відгуків і довічною гарантією, яку дає виробник.

Особливості:

- дихаюча спинка AirZone
- брендова фурнітура
- кишеня на блискавці на поясі- сумісна з питною системою
- кліпса для ключів
- кишеня на блискавці під клапаном
- стрейчева кишеня на плечовій лямці
- накидка від дощу
- сітчасті бічні кишені
- петлі для трекінгових палиць
- передня плоска кишеня на блискавці

Характеристики Рюкзак Lowe Alpine AirZone Trail ND 24 Raspberry (LA FTE - 73 - RA - 24) :

Виробник: Lowe Alpine (США)
Об'єм: 24 л
Вага: 1.05 кг
Розмір: 60 x 25 x 26 см
Система спинки: Fixed AirZone (41cm)
Матеріал: Нейлон
Колір: Raspberry

Технології і матеріали :

AirZone Fixed - наша найдосконаліша на сьогодні система повернення повітря.

Технологія AirZone - відрізняється натягнутою сіткою і великим простором для вирізу, зменшуючи вагу і дозволяючи повітрю вільно переміщатися між рюкзаком і спиною користувача. AirZone Fixed має зменшену кількість контактних сіток для максимальної повітропроникності і повітряного потоку. Плечовий ремінь повернений для більшого комфорту, а контактна сітка ще м'якше для зручного носіння. Вентильовані рюкзаки AirZone забезпечать вам прохолоду і комфорт, незалежно від того, чи будете ви швидко переміщатися по пагорбах, в поході або просто в жаркий літній день, незалежно від розміру рюкзака, який ви носите.

Nylon - тканина цінується за легку вагу, дуже високою міцністю при розтягуванні і стійкості до ушкоджень. Вона добре тримає форму, а речі з нейлону при правильному догляді служать дуже довго. Завдяки гладкості своїх волокон, цей матеріал дуже легко стирати - Усі забруднення змивається без особливих зусиль, а миючі засоби не осідають на тканині. При цьому речі з нейлону можна стирати в холодній воді.

Lowe Alpine - міжнародний бренд родом з Колорадо (США) з піввіковою історією виробництва інноваційних рюкзаків, надійність яких підтверджена по всьому світу lifetime -гарантией.

Lowe Alpine заслужила міжнародну популярність і репутацію виробника високотехнологічного, якісного одягу і рюкзаків. Шлях пройдений через десятиліття, це не лише раптове натхнення, але і складна дорога шукань, інновацій і досліджень.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук