Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040) Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040)
Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040) Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040)
Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040) Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040)
Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040) Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040)
Код: 24626
Артикул: TAT 1537.040

Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black (TAT 1537.040)

Бренд: Tatonka
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Рюкзак Tatonka Kings Peak 45 Recco - надлегкий, продуманий, надзвичайно зручний, але надзвичайно міцний і оснащений додатковим захистом. Рюкзак ідеально підходить для альпійських фанатів і любителів активного відпочинку, які цінують функціональність і безпеку, але при цьому надзвичайно легкі в русі.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Туристичний рюкзак Tatonka Kings Peak 45 RECCO Black - надлегкий, продуманий, надзвичайно зручний, але надзвичайно міцний і оснащений додатковим захистом. Рюкзак ідеально підходить для альпійських фанатів і любителів активного відпочинку, які цінують функціональність і безпеку, але при цьому надзвичайно легкі в движении.

Виготовлений з надзвичайно стійких до розривів матеріалів, які також використовуються у сфері охорони праці і техніки безпеки, міцний Kings Peak 45 Recco може впоратися практично з будь-якою пригодою в альпінізмі, катанні на лижах або альпінізмі. Він неймовірно легкий, важить всього 1250 грам для рюкзака свого розміру (45 літрів).

Завдяки вентильованій системі перенесення X Vent Zero забезпечується оптимальна вентиляція спини під час швидких спусків на схилах. При цьому рюкзак чіпляється за спину і вантаж добре розподіляється. Відповідно до девізу «Якщо він у вас є, він вам не потрібний», туристичний рюкзак також має вбудований відбивач Recco®. Це допомагає рятувальникам швидше знаходити їх у разі сходу лавини і, таким чином, може врятувати життя в надзвичайній ситуації.

Система Recco®

Відбивачі Recco® є корисними засобами безпеки для любителів зимових і гірських видів спорту і можуть врятувати життя у разі аварії. Невеликі передавачі непомітно вбудовані в спеціальний одяг, шоломи або навіть устаткування і допомагають знаходити потерпілих в надзвичайній ситуації. У разі сходу лавини детектор Recco® відправляє пошуковий сигнал на порятунок в горах з використанням складної технології радіолокації. Це відбито відбивачами Recco® для зимових видів спорту. Таким чином, рятувальники можуть швидше знайти похороненого під снігом. Відбивачі Recco® випромінюють стабільно сильний сигнал і мають необмежений термін служби. Їх не треба включати або вимикати, і для них не потрібно батарею, що гарантує, що відбивачі завжди готові і можуть бути розміщені при необхідності.

Особливості:

Зі вбудованим відбивачем Recco®
На стегнах, вентильованих стегна
Відхилення тазостегнового ременя
Знімне бічне стискування з пряжкою
Еластична бічна компресія, знімна
Ручка спереду і ззаду
Контроль навантаження ременя
Сухий мішок із захистом від снігу
Утримувач мотузка
Кріплення для трекінгових і лижних палиць
Кріплення для ключів
Система гідратації
Петлі спереду
Бічні кишені

Характеристики:

Матеріал: 450 HD Polyoxford, T - Square Rip
Матеріал дна: 420 HD Nylon, 100% Polyamid mit dreifacher PU - Beschichtung (100% Polyurethan)
Розміри: 67 х 30 х 17 см
Об'єм: 45 л
Вага: 1250 г
Колір: Black
Система спини: X Vent Zero System
Виробник: Tatonka (Німеччина)

Tatonka - німецький виробник товарів для активного відпочинку і туризму. Відрізняється міцними, зносостійкими матеріалами і винятковою якістю. Компанія випускає широку лінійку продуктів від наметів до туристичного посуду і спрямована на середньостатистичного туриста, який не збирається в екстремальну пригоду і, передусім, любить надійність.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук