Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia) Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia)
Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia) Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia)
Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia) Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia)
Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia) Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia)
Код: 21517
Артикул: 6906_fuxia

Жіноча шкіряна сумка Italian Bags Фуксія (6906_fuxia)

Бренд: Italian Bags
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Оригінальна шкіряна сумочка від бренду Italian Bags, виробництво Італія. Виконана з натуральної шкіри високої якості. Основне відділення застібається на блискавку. Усередині: врізна кишеня на блискавці. Зручний ремінець середньої довжини. Додатковий знімний плечовий ремінець. Порадуйте себе стильною італійською сумкою з натуральної шкіри!

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Шкіряна жіноча сумочка 6906_fuxia - відмінний варіант на кожен день. Виконана з натуральної шкіри високої якості. Основне відділення застібається на блискавку. Усередині: врізна кишеня на блискавці. Зручний ремінець середньої довжини. Додатковий знімний плечовий ремінець. Відмінний вибір для завершення вашого образа. Порадуйте себе стильною італійською сумкою з натуральної шкіри.

Характеристики:

Артикул: 6906_fuxia
Бренд: Italian Bags
Матеріал: Натуральна шкіра
Колір: Яскраво-рожевий
Орієнтація: Горизонтальна
Країна-виробник: Італія

Усі аксесуари Italian Bags виготовлені в Італії з найкращих сортів італійських шкір, що саме по собі є гарантією високих стандартів якості. Ці майстри і ці матеріали — одні з кращих на світовому ринку шкіргалантереї. Сумки, які створюють тут, — одні з найстильніших, зручніших і якісніших.

Ціна і якість сумок Italian Bags знаходяться в оптимальному співвідношенні. Бренд пропонує свою продукцію вищого рівня за цілком доступною ціною.

Італійський стиль — поза часом і рамками fashion -трендов. Він актуальний ось вже не одне століття і досі перебуває на піку популярності. Секрет такого успіху, загалом, простий: цей стиль людинолюбний, в ньому комфортно і приємно жити. Італійський дизайнерський підхід гармонійно сполучає просту природну красу і функціональність.

Italian bags — це бренд, який допоможе вам яскравіше виразити свою індивідуальність, створити привабливий і неповторний образ! Порадуйте себе стильною італійською сумкою з натуральної шкіри!

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук