Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki) Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki)
Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki) Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki)
Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki) Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki)
Код: 21256
Артикул: bohemia-khaki

Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia Зелена (bohemia - khaki)

Бренд: POOLPARTY
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Жіноча шкіряна сумка Poolparty Bohemia - є відмінним вибором для будь-якої стильної жінки. Виконана з якісної натуральної шкіри, за рахунок чого прослужить довгий час. Одне відділення, магнітна застібка, внутрішня кишеня. Виріб відрізняється зручним дизайном, надійністю і хорошою якістю. Сумка відмінно виглядатиме у будь-яку пору року.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Poolparty — це український бренд, знаменитий своєю лінією модних аксесуарів, який пропонує асортимент джинсових, шкіряних, текстильних сумок, саквояжів, клатчей і рюкзаків. Уся продукція Poolparty розробляється командою талановитих дизайнерів і створюється в Україні на власному виробництві. Унікальний дизайн, чудова якість, помірні ціни є запорукою високого попиту на продукцію Poolparty серед українських і європейських покупців.

Стильна жіноча сумка Poolparty Bohemia bohemia - khaki - сучасна модель, є відмінним вибором для будь-якої стильної жінки. Виконана з якісної натуральної шкіри, за рахунок чого прослужить довгий час. Сумка прекрасно підійде як і до класичного наряду, так і до Casual або спортивному - вона виглядатиме стильно незалежно від вашого стилю. Усередині сумки є відкрита накладна кишеня. Така кишенька дуже зручна, адже туди можна покласти найважливіші речі і потім довго не шукати їх. Сумочка не має підкладки, завдяки чому ви можете переконатися в якості шкіри, з якої вона створена. Ручка сумки пристрочена надійно зсередини, її довжина дозволяє носити сумку в руці, на плечі або на згині ліктя. Закривається сумка на магнітну кнопку. Сумка відмінно виглядатиме у будь-яку пору року.

Особливості:

Одне основне відділення
Закривається на магнітну кнопку.
Внутрішня кишеня
Одна ручка (довжина дозволяє носити сумку в руці і на плечі).

Характеристики:

Виробник POOLPARTY (Україна).
Ширина: 40 см
Висота: 40 см
Висота з ручкою 55 см
Матеріал верху: Натуральна шкіра
Колір: Хакі

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук