Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148) Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)
Код: 23992
Артикул: 927148

Валіза CarryOn Skyhopper S Cool Blue (927148)

Бренд: CarryOn
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Валіза на 4-х колесах CarryOn Skyhopper S - преміальна модель, виконана в класичному дизайні із застосуванням високоякісних матеріалів. Корпус виконаний з високоміцного, комбінованого матеріалу - полікарбонату (PС) і ABS -пластика. Усі валізи Skyhopper обладнані унікальною системою пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей - Okoban. Зовнішні габарити валізи відповідають розмірам ручної поклажі.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Преміальні валізи CarryOn серії Skyhopper виконані в класичному дизайні із застосуванням високоякісних матеріалів. Корпус валізи виконаний з високоміцного, комбінованого матеріалу - полікарбонату (PС) і ABS -пластика. Усі валізи серії Skyhopper обладнані унікальною і єдиною на даний момент системою пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей - Okoban.

Зовнішні габарити валізи CarryOn Skyhopper (S) відповідають максимально допустимим розмірам при перевезенні багажу більшості популярних, у тому числі і бюджетних, авіакомпаній (МАУ, SkyUp, WindRose, EasyJet, RyanAir та ін.).

Завдяки унікальному ідентифікаційному коду який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban - це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей. Система Okoban розроблялася і підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Суспільством Авіаційних Телекомунікацій і TSA . Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, використовувану більшістю авіакомпаній і аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку і реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вище.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація по безпеці на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією по безпеці на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, в цілях безпеки, додивлятися будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти по безпеці на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після догляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими у відмінності від багажу без функції TSA.

Валіза оснащена чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірне перерозподіли навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, додаючи при цьому мінімум усилий. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкість силікону, а так само має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмітною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності і комфорту пользователя. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення і має ремені для фіксації речей і додаткові кишені.

Для запобігання небажаним подряпинам і потертостей в серії CarryOn Skyhopper застосований метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.

Історія компанії бере свій початок в Нідерландах, в далекому 1938 року, де дружини Ван Зуйлен відкрили свій перший магазин з продажу багажу і товарів для подорожей. У 1960 році магазин був розширений, паралельно був відкритий другий магазин під керівництвом їх сина. Незабаром, власники магазинів перепрофілювали напрям сімейного бізнесу в оптову компанію і нині є вже виробниками в четвертому поколінні, пропонуючи сучасні високоякісні товари по всьому світу. Маючи знання і досвід останніх 80 років, фахівці компанії проектують для ринку товари, які об'єднують в собі функціональність, практичність і розумне співвідношення ціни / якості. Сьогодні продукція торгової марки CarryOn пропонує преміальну якість за доступними цінами.

Основні характеристики:

Об'єм, л: 32
Вес, кг: 2.6
Розміри (зовнішні), см: 55x34x20
Матеріал: Polycarbonate / ABS (полікарбонат з додаванням ABS -пластика) - особливо міцний полімер, поєднує в собі показники термостійкості, в'язкості, що відрізняється стійкістю до багатьох агресивних середовищ, не розтріскується на морозі, стійкий до механічних дій.
Кількість коліс, шт: 4
Положення валізи на колесах: вертикально
Колір: Cool Blue (синій)
Призначення: для авіаперельотів, ділових поїздок і подорожей

Особливості конструкції :

Наявність у валізі унникального коду системи Okoban - це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей.
Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим бюджетними міжнародними авіакомпаніями при авіаперельотах
Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration)
Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
Ручка з гелієвою вставкою у верхній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному положенні
Валіза розділена перегородкою на блискавці на два основні відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці
Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи
Внутрішня підкладка на блискавці
Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів до деформацій гарантує тривале використання і відмінний зовнішній вигляд

Комплектація: Валіза

Виробник: CarryOn (Нідерланди)

Термін гарантії : 5 років

видео обзор







Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук