Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038) Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)
Код: 31767
Артикул: 930038

Валіза CarryOn Skyhopper S White (930038)

Бренд: CarryOn
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Валіза CarryOn Skyhopper S. Об'єм: 32 л. Матеріал: Поліпропілен. Розміри: 55 x 34 x 20 см Вага: 2,5 кг Кількість коліс: 4 шт. Гарантія: 5 років. Чотири подвійні колеса тих, що обертаються на 360°. Наявність у валізі унікального коду системи Okoban. Вбудований кодовий замком TSA. Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення. Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів і деформацій, гарантує тривале використання і відмінний зовнішній вигляд.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Валіза на 4-х колесах CarryOn Skyhopper S White (502422)

Преміальні валізи CarryOn серії Skyhopper виготовлені у класичному дизайні із застосуванням якісних матеріалів. Корпус валізи виконаний з високоміцного матеріалу - полікарбонату. Усі валізи серії Skyhopper обладнані унікальною і єдиною на даний момент системою пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей - Okoban.

Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей. Система Okoban розроблялася і підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Суспільством Авіаційних Телекомунікацій і TSA . Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, використовувану більшістю авіакомпаній і аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку і реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вище.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація по безпеці на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією по безпеці на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право в цілях безпеки додивлятися будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти по безпеці на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після догляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими у відмінності від багажу без функції TSA.

Валіза оснащена чотирма повноповоротними спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачений рівномірний перерозподіл навантаження на колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, додаючи при цьому мінімум усилий. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкість силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмітною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання, матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту ручки для додаткової зручності і комфорту пользователя. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення і має ремені для фіксації віщої, а також додаткові кишені.

Для запобігання небажаним подряпинам і потертостей в серії CarryOn Skyhopper застосований метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.

Особливості:

Наявність у валізі унникального коду системи Okoban - це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей.
Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим бюджетними міжнародними авіакомпаніями при авіаперельотах.
Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
Висувна телескопічна алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
Ручка зі вставкою гелю у верхній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному положенні.
Валіза розділена перегородкою на два основні відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
Внутрішня підкладка на блискавці.
Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів і деформаціям, гарантує тривале використання і відмінний зовнішній вигляд.

Характеристики Валіза CarryOn Skyhopper S White :

Виробник: CarryOn
Країна реєстрації бренду: Нідерланди
Країна-виробник товару: Китай
Об'єм: 32л
Матеріал: Полікарбонат
Колір: White
Розміри: 55 x 34 x 20 см
Вага: 2,5 кг
Кількість коліс: 4 шт
Гарантія: 5 років

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук